Κορυφαίες πωλήσεις

Πληροφορίες

Προσφορές

Γενικές ερωτήσεις

Πώς μπορώ να γίνω μέλος;

Είναι πολύ εύκολο και θα σας πάρει μόνο λίγα λεπτά, να γίνετε μέλος.  Σε όποια σελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος κι αν βρίσκεστε θα δείτε στη δεξιά πάνω γωνία το πεδίο Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ. Επιλέγοντας το, οδηγείστε σε σελίδα όπου μπορείτε να κάνετε ΣΥΝΔΕΣΗ, αν είστε ήδη μέλος ή να επιλέξετε ΕΓΓΡΑΦΗ. Στη σελίδα εγγραφής θα σας ζητηθεί να δώσετε κάποια στοιχεία. Mόλις αυτά καταχωρηθούν, θα λάβετε αυτόματα ένα e-mail επιβεβαίωσης με όλα τα στοιχεία που δηλώσατε.

Σε τι εξυπηρετεί η ενότητα  "Ο Λογαριασμός μου";

Είναι το αποκλειστικό προνόμιο που έχουν τα μέλη του e-secretlingeries.gr. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, διαχειρίζεστε εύκολα όλα τα προσωπικά σας στοιχεία και τις παραγγελίες σας. Συγκεκριμένα έχετε άμεση πρόσβαση στα στοιχεία που δηλώσατε, μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης, να παρακολουθείτε ανά πάσα στιγμή την εξέλιξη της παραγγελίας σας, να τσεκάρετε το ιστορικό των παραγγελιών που έχετε κάνει κατά καιρούς και τέλος, να δείτε και να διαχειριστείτε τη Λίστα με τα αγαπημένα σας προϊόντα για να προγραμματίσετε τις επόμενες on-line αγορές σας.

Πόσο ασφαλή είναι τα προσωπικά μου δεδομένα;

Τα προσωπικά σας δεδομένα είναι απόλυτα ασφαλή. Στους όρους χρήσης θα δείτε αναλυτικά τα επίπεδα ασφάλειας που ισχύουν για όλα τα μέλη του e-secretlingeries.gr. Κατά την παραγγελία κάποιων προϊόντων, θα σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία, όπως π.χ. όνομα, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κλπ. Αυτό γίνεται για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας και να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του e-secretlingeries.gr, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα e-secretlingeries.gr τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος, τα οποία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της σχέσης συναλλαγών. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνoνται στο ηλεκτρονικό κατάστημα e-secretlingeries.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησηςπου προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.

Ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης (password). Τι να κάνω;

Δεν χρειάζεται άγχος. Αρχικά, μην επιχειρήσετε να κάνετε νέα εγγραφή. Στη συνέχεια, στην αρχική σελίδα κάτω από το πεδίο εισόδου θα βρείτε την επιλογή Ξεχάσατε τον κωδικό σας. Επιλέγοντας το Ξεχάσατε τον κωδικό σας, σας αποστέλλεται e-mail με τον κωδικό πρόσβασης. Ο κωδικός πρόσβασης είναι βασικός για τις συναλλαγές σας στο e-secretlingeries.gr

Γιατί είναι σημαντικό να ανακτήσω τον κωδικό πρόσβασης;

Είναι πολύ σημαντικό να θυμάστε πάντα το password, γιατί χωρίς αυτό δε μπορείτε να κάνετε καμία συναλλαγή στο e-secretlingeries.gr. Για τη δική σας ασφάλεια όλες οι συναλλαγές συνδέονται με το λογαριασμό μέλους που έχετε φτιάξει.

Δεν είναι προτιμότερο να κάνω νέα εγγραφή;

Όχι, γιατί με το νέο password συνεχίζετε να έχετε πρόσβαση στις παλαιότερες παραγγελίες και στα στοιχεία του Λογαριασμού σας.

Μπορώ να αλλάξω τα στοιχεία στο λογαριασμό μου ή το e-mail μου;

Μέσω του λογαριασμού σας, μπορείτε εύκολα να αλλάξετε τα προσωπικά σας στοιχεία και το password. Για λόγους ασφαλείας, όμως δεν αλλάζει το e-mail που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας. Σε περίπτωση ανάγκης, για να το αντικαταστήσετε στείλτε από το παλιό σας e-mail τα εξής στοιχεία: όνομα, επώνυμο, διεύθυνση, Τ.Κ., περιοχή , καθώς και το νέο e-mail account που θέλετε να χρησιμοποιείτε από εδώ και στο εξής. Μετά από επιβεβαίωση των στοιχείων (και εντός 48 ωρών) θα γίνει η αλλαγή του e-mail που ζητήσατε.