Κορυφαίες πωλήσεις

Πληροφορίες

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα του e-secretlingeries.gr σας δίνετε η δυνατότητα να πληρώσετε με τους εξής διαφορετικούς τρόπους:

1. Με αντικαταβολή: Η πληρωμή με αντικαταβολή σημαίνει ότι πληρώνετε την παραγγελία σας κατά τη παραλαβή της, στον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής με επιπλέον χρέωση €2,00 και εφόσον η παραγγελία δεν ξεπερνάει τα € 150,00. Σε διαφορετική περίπτωση, η πληρωμή θα γίνεται είτε με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

2. Με χρήση πιστωτικής/ χρεωστικής κάρτας: Η πληρωμή γίνεται αυτόματα μέσα από το ασφαλές περιβάλλον της EUROBANK.

3.  Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό:

  •  Τράπεζα EUROBANK:   GR3002601420000940200158438

  •  Τράπεζα ALPHA:          GR6401401310131002320006110   

  •  Τράπεζα Πειραιώς:       GR8601714690006469101324575 

με Δικαιούχο ΠΑΝ. ΚΟΡΩΝΑΚΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ. Μετά την πληρωμή μέσω κατάθεσης, στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 210-9883330. Μόλις λάβουμε το αντίγραφο, αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

Αν χρησιμοποιείτε web banking μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού και να μας στείλετε την απόδειξη της κατάθεσης με email στο info@e-secretlingeries.gr

Στην περίπτωση που επιλεγεί η πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό, η παραγγελία θα παραμένει διαθέσιμη για 2 εργάσιμες ημέρες και μετά θα ακυρώνεται, χωρίς περαιτέρω ενημέρωση του πελάτη.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η αποστολή προϊόντων πραγματοποιείται καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται με εταιρεία ταχυμεταφορών (ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ), στην οποία η Εταιρεία προωθεί τα προσωπικά στοιχεία σας που απαιτούνται για την παράδοση της παραγγελίας (όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση αποστολής και τηλέφωνο).

Παραλαβή των προϊόντων από το κατάστημα της εταιρείας μας στη Ν. Σμύρνη μπορεί να πραγματοποιηθεί κατά τις ώρες λειτουργίας του και κατόπιν προηγούμενης επικοινωνίας.

Τα έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα ανέρχονται σε € 2,50 ενώ για αγορές άνω των €30,00 η αποστολή γίνεται δωρεάν.

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται εντός της Ελληνικής επικράτειας και πραγματοποιείται μεταξύ 2-5 ημερών από την ημέρα της παραγγελίας κατόπιν διαθεσιμότητας του προϊόντος. 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το e-secretlingeries.gr δεν αποστέλλει δέματα σε ταχυδρομικές θυρίδες και δεν παραδίδει τα προϊόντα της σε ανηλίκους ή σε άτομα υπό κηδεμονία, χωρίς γραπτή εξουσιοδότηση των γονέων ή των κηδεμόνων τους. Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου, θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail ή τηλεφωνικά, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει αναιτιολογήτως το προϊόν εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς του. Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, να φέρει την κρεμαστή ετικέτα, η συσκευασία του να είναι άθικτη και να περιλαμβάνει το αρχικό του περιεχόμενο. 

Για λόγους υγιεινής δεν γίνονται δεκτές επιστροφές σε κάτω εσώρουχα (σλιπάκια, μποξεράκια, κιλοτάκια) και sexy lingerie . Στα γυναικεία μαγιό (ολόσωμα ή σλιπάκια) με αυτοκόλλητη προστατευτική ταινία,  η επιστροφή μπορεί να γίνει μόνο εάν δεν έχει αφαιρεθεί η ταινία αυτή.

Τα έξοδα επιστροφής θα επιβαρύνουν τον πελάτη. Η αίτησή επιστροφής του προϊόντος μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε μέσω αποστολής e-mail στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@e-secretlingeries.gr όπου θα πρέπει να αναφέρεται ο κωδικός της παραγγελίας, το ονοματεπώνυμο του πελάτη και το είδος προς επιστροφή, είτε τηλεφωνικά στο τηλ. επικοινωνίας του  καταστήματος 210-9883516, όπου επίσης θα πρέπει να αναφέρετε τα προαναφερθέντα στοιχεία.

Σε περίπτωση επιστροφής όπου το προϊόν δεν είναι στην αρχική κατάσταση που παραδόθηκε, το e-secretlingeries.gr  επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να μην προχωρήσει σε αλλαγή του προϊόντος.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Η διαδικασία επιστροφής χρημάτων ξεκινά μόλις παραλάβουμε το προϊόν, και εφόσον το προϊόν πληροί τις προϋποθέσεις επιστροφής (δεν είναι κατεστραμμένο, έχει το κρεμαστό καρτελάκι κλπ). Η επιστροφή χρημάτων γίνεται ανάλογα με τον τρόπο που έχετε πληρώσει.

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει πιστωτική κάρτα, το ποσό πιστώνεται στην κάρτα σας, ενώ εάν έχετε πληρώσει με αντικαταβολή, το ποσό πιστώνεται στο τραπεζικό λογαριασμό που θα μας έχετε δηλώσει, αναγράφοντας την Τράπεζα και το ΙΒΑΝ καθώς και το όνομα του Δικαιούχου.

Σε κάθε περίπτωση, η διαδικασία γίνεται εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του προϊόντος. Επιστροφές χρημάτων στο φυσικό κατάστημα SECRET LINGERIES δεν πραγματοποιούνται.